Djembe workshop

Alphen a/d Rijn

Zoals eigenlijk altijd bij Philadelphia was dit ook weer een groot muzikaal feest. Zes personen willen door!

Dus nog even wachten op een locatie en dan kunnen we met een vaste groep van start: Elke maand samen drummen!

Screen Shot 2017-02-09 at 12.48.20

Muziekworkshop

Philadelphia Nijkerk

Wat een gezelligheid in Nijkerk. Een grote groep, van 18 personen trommelde er lustig op los. We gingen van hard naar zacht en van snel naar langzaam.

Een deelnemer vond het zo leuk, dat ze een applaus wilde voor Polle.

Bedankt!

unnamed

BODY PERCUSSIE WORKSHOPS SKVR/RPho Rotterdam

Juni 2016

Een zeer inspirerende workshoples van de percussionist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest ging vooraf aan deze workshop. Tijdens de workshops met Rotterdamse leerlingen gebruikten we de klanken en beelden van de stad om muziek mee te maken. Een onvergetelijke ervaring!

DJEMBE WORKSHOP Hazerswoude

Maart 2016

Het dak ging eraf tijdens deze djembe workshop voor een Philadelphia woongroep in Hazerswoude. Wat een energie in deze groep: Er werd gedanst, gelachen, gezweten en ze konden geen genoeg krijgen. Er werden een paar schitterende solo’s werden gespeeld door de bewoners van deze locatie. Het komt weinig voor dat dat creativiteit er zo vanaf spat als bij deze workshop. Bedankt voor de mooie avond!

CAJON WORKSHOPS Libanon Lyceum Rotterdam

Februari 2016

De cajon workshops op het Libanon Lyceum in Rotterdam Kralingen mochten langer dan 1,5 duren. De groepen waren gemotiveerd en goed geconcentreerd om lekker muziek te maken. Na een uur ritmes leren, mochten ze zelf aan de slag om hun eigen composities te maken.  Daar kwamen soms verrassende combinaties van ritmes uit.

Dank voor deze leuke workshops!

“BEDANKT VOOR DE LEUKE CAJON WORKSHOPS. IK KAN IEDEREEN DEZE WORKSHOP AANRADEN !

DOCENT LIZETH KOOIJMANS | LIBANON LYCEUM ROTTERDAM

“IK VOND HET ERG GRAPPIG. MIJN HANDEN DEDEN WEL PIJN, MAAR HET WAS HET WAARD:) BEDANKT, JET.”

JET | LIBANON LYCEUM ROTTERDAM

DJEMBE WORKSHOPS Philadelphia(medewerkersdag)

Juni 2015

De djembe workshops voor de medewerkers van zorginstelling Philadelphia waren een groot succes, zo vonden de bezoekers. We speelden onze percussie in het auditorium van het Hoofdkantoor in Zeist, waar de akoestiek erg prettig was. We begonnen met een pittige warming-up en ritmische body percussie. Elke groep kwam op eigen tempo op gang. Iedereen is gelijk als je muziek maakt en samen maak je het ritme swingend. Drie groepen van ongeveer 15 personen verlieten de percussieworkshop met nieuwe energie!

“ALSOF JE OP EEN GEGEVEN MOMENT IN EEN RITME ZIT EN ALLES EN IEDEREEN OM JE VERGEET. ECHT EEN AANRADER!”

MARLI VAN LON | VOORSCHOTEN